top of page
  • Writer's picture

Welcome to Prisma Winter Party!


Welcome to Prisma Winter Party - a huge festivity for the whole family! Prisma is a collaboration project between Lunds kommun and Eos Cares, which involves all of Lunds organisations and associations who work for integration and inclusion. On the 14th of December (17:00-21:00), the project is running a Winter Party, where Eoshallen is opened up for a program of activities for young people, families and kids: - Food from all over the world! All participants are invited to bring their own to the buffet table. - Music, dance and entertainment! Music, dance and entertainment, including Abadá Capoeira! - Meetings with a number of associations within the Lund leisure-time sector! - The entire B court is set up as a for playground for children, with obstacles, gymnastic gear and other activitiesids, with obstacles, playing tools and other activities.

- At 6.30 pm Lund's Municipality is holding a ceremony to distribute the 2019 integration prize! Participation is free and no sign-up in advance, just show up! Check the Event discussion on Facebook for more info about what happens, and to see pictures from last year's event! Would you like to help us out organizing the party? Send an e-mail to info@eoscares.se or a pm to Eos Cares!

 

Välkomna till Prisma Vinterfest - ett jättekalas för hela familjen!

Prisma är ett samverkansprojekt som leds tillsammans av Lunds kommun och IK Eos Basket, och som involverar alla kommunens organisationer och föreningar som arbetar för integration och inkludering. Syfte med projektet är att utveckla och implementera en metod för inkludering av nyanlända familjer, barn och unga via meningsfulla fritidsaktiviteter.

Den 14/12 kl 17.00-21.00 håller projektet en Vinterfest, där hela Eoshallen öppnas upp för ett program med aktiviteter för unga vuxna, familjer och barn:

- Mat från hela världen! Alla deltagare bjuds in att ta med något eget till buffetbordet.

- Musik, dans och underhållning, bl a med Abadá Capoeira!

- Möten med ett flertal föreningar och aktörer inom Lunds fritidssektor!- Stort leklandskap för barn, med hinder, gymnastikredskap och andra aktiviteter.

- Kl 18.30 håller Lunds kommun en ceremoni för utdelning av 2019 års integrationspris!

Deltagande är gratis och ingen föranmälan behövs, alla är välkomna!

Organisationer som hittills är klara för medverkan i arrangemanget är:

- IK Eos, via integrationsprogrammet Eos Cares

- Lunds kommun, Kommunkontoret (utdelning av Integrationspriset), Socialförvaltningen (Barn i Start) och Kultur- & Fritidsförvaltningen (Vinterlund, Fritidsbanken, Kulturskolan)

- Abadá Capoeira Lund

- Röda Korset krets Internationella Huset, via Cykelskolan

- LundLunds FN-förening

- Lilla Teatern

Arrangemanget är en del av Vinterlund. Titta i Facebook eventets diskussion för mer info om vad som händer, och för att se bilder från förra årets Vinterfest! Vill du hjälpa oss att arrangera festen? Skriv ett mail till info@eoscares.se eller skicka pm till Eos Cares on Facebook!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page