top of page
  • Writer's picture

Att lära sig cykla är möjligt för alla!

Updated: Aug 17, 2021

Eos Cares har i samarbete med Röda Korset startat ett projekt "En Cykelstad för alla", som finansieras av Trafikverket. Cykelskolan erbjuder cykellektioner för nybörjare på tisdagar och torsdagar i Lund. Denna vecka har Annita Borgren som är cykelinstruktör delat ut certifikat till deltagare som gjort färdigt lärningstiden. Deltagarna fick lära sig att cykla i olika situationer, både i lugna bostadsområden och trånga områden i exempelvis Lund Centrum. De har även gått igenom alla trafikreglerna som cyklister måste följa. En deltagare, Hakima Jafari berättade för Eos Cares om sin upplevelse av att lära sig cykla. Jafari tycker att det var en trevlig upplevelse och uppmuntrade alla som vill lära sig cykla att våga lämna sin komfortzon.

I början var det lite pinsamt för mig, men blev det lugnt då jag träffade många andra i Cykelskolan vilka har samma vilja och intresse”, säger Hakima.

Hör Hakima som fick certifikat från Cykelskolan. Foto: Farshid Nasrabadi.


Vill du lära dig cykla?

Du behöver anmäla dig i förväg till varje lektion. Om du är intresserad: skriv ett sms eller ring till Hashim på Eos Cares och berätta vad du heter, om du kan cykla lite eller inte alls och om det passar dig bäst att öva på förmiddagar eller eftermiddagar.

Hashim: 0760-693695.

Foto: Farshid Nasrabadi. Stort grattis till alla färdiga cyklister och vi önskar er all lyka. Cykla försiktigt!142 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page