top of page
  • Writer's picture

Höstlovet 2022!

ANMÄLAN SUPERDAGAR

Individuella deltagare: Anmäl dig här!

Fritidshem & Fritidsgårdar: Anmäl er här!

Föreningar: Anmäl er här!


Höstlovet 2022 närmar sig med stormsteg och vi på Prisma arrangerar en mängd olika aktiviteter för hela familjen! Vi kickstartar lovet med vårt ungdomsarrangemang Our Zone i Eoshallen den 29 oktober 18:00-22:00, öppet för alla ungdomar mellan 13-25 år. Hallen fylls med en mängd aktiviteter som bland annat brädspel, pingis, tävlingar och sporter, main event för kvällen är en fotbollsturnering! Efter Our Zone anordnar Prisma i samarbete med Lov i Lund actiondagar för barn 6-15 år i Bollhuset den 2-3 november LÄS MER OM SUPERDAGARNA NEDAN! Veckan avslutas sedan med en stor familjefest i Eoshallen lördagen den 5 november kl. 17.30-20.30. Aftonens tema är Halloween där både barn och vuxna är välkomna att klä ut sig. Hoppas att ni ser fram emot Höstlovet 2022 lika mycket som vi gör!


SUPERDAGAR HÖSTLOVET 2022!

Superdagarna är tillbaka och under Höstlovet får barn mellan 6-15 år chansen att prova på en mängd olika sporter tillsammans med oss och Lunds föreningsliv! Arrangemanget sker genom en samverkan mellan Lunds kommun (Lov i Lund), Prisma och ett flertal av kommunens idrottsförening. Rekrytering av barn och ungdomar sker genom Lov i Lund, information till kommunens fritidshem och även genom Prismas nätverk.


Programmet börjar kl 12.00. Deltagarna delas in i 8 grupper utifrån kön och ålder. Varje grupp kommer att hinna med 5 stationer per dag, med pass om 25 minuter. Prisma tillhandahåller 1-2 ledare för varje grupp som följer barnen hela eftermiddagen, hjälper dem i kontakter med stationsansvariga föreningar och ansvarar för att de förflyttar sig till varje station enl schemat.


Mellanmål kommer att serveras kl 14.00-14.30 med en macka och en frukt, och varje dag avslutas med en avslutningsshow kl 15.30.


Låter detta intressant?


Som FÖRENING, välkomna med intresseanmälan senast den 17 oktober, via det här formuläret! Vid många anmälningar kan ett urval behöva göras, med ambition att skapa bästa möjliga bredd av aktiviteter utifrån lokalernas förutsättningar. Ersättning utgår mot kostnadsbeskrivning om max 1000 kr per dag. (Eventuella särskilda kostnader kan ersättas därutöver, om de är nödvändiga för genomförande av aktiviteter.) Beloppet faktureras till IK Eos efter genomfört arrangemang.


Som FRITIDSHEM, FRITIDSGÅRD eller ANNAN ORGANISATION som vill komma dit med barn, anmäl er här! Vi är tacksamma för att ni i formuläret anger en ungefärlig uppskattning av antal barn och åldersfördelning.


Vill du anmäla DIG SJÄLV ELLER DITT BARN som deltagare? Då använder du det här formuläret!


Frågor? Hör bara av er till prisma@eoscares.se


Vi ser fram emot ett par dagar fulla med action och inspiration till idrott och andra aktiviteter inom Lunds föreningsliv!

633 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page