top of page
  • Writer's picture

Sports Camp 2022!

Anmälan individuella deltagare: Klicka här!


Välkommen till Hemmaplan Sports Camp 2022! Vecka 27 (4-8 juli) och 29 (18-22 juli) arrangerar IK Eos och HSIF Klostergården ett dagsläger för barn mellan 6-13 år i Eoshallen. Actionfyllda dagar väntar där ditt barn får chansen att prova på olika sporter och lära känna nya kompisar.

Upplägg

11.00-13.00 HEMSPRÅKSUNDERVISNING (Folkuniversitetet, Skomakaregatan 8)

I samband med lägret anordnar Prisma hemspråksundervisning för barn som får träna på sitt modersmål (arabiska, dari, turkiska). Lektionerna kommer att hållas på Folkuniversitetet.


11.30-13.00 AKTIVITET FÖR FÖRÄLDRAR (Eoshallen, Arkivgatan 32)

Medan barnen befinner sig på hemspråksundervisning är föräldrarna välkomna till Eoshallen. Vi arrangerar flera olika aktiviteter för vuxna under dessa lägerveckor, där det bland annat kommer finnas idrottsstationer, samhällsrådgivning och språkcafé. Den sista halvtimmen bjuder vi på fika.


13.00-13.45 LUNCH FÖR BARN (Eoshallen, Arkivgatan 32)

När lektionerna är färdiga på Folkuniversitetet promenerar vi tillsammans till Eoshallen för att äta lunch ihop. Barn som ej har medverkat på hemspråksundervisningen, ansluter till lunchen.


13.45-14.00 SAMLING OCH GRUPPINDELNING (Eoshallen, Arkivgatan 32)

Samtliga barn delas in i grupper baserat på deras kön och ålder. Varje grupp har 1-2 ledare som följer barnen hela eftermiddagen, hjälper dem i kontakter med stationsansvariga föreningar och ansvarar för att de förflyttar sig till varje station enl schemat.


14.00-16.30 SPORTS CAMP (Eoshallen, Arkivgatan 32)

Varje grupp kommer att hinna med 4 stationer per dag, med pass om 25 minuter. Barnen kommer att få prova på Basket, Fotboll, Dans, Kampsport och en massa mer!

Anmälan

Du anmäler ditt/dina barn till lägret genom att fylla i anmälningsformuläret. Man kan anmäla sig till en eller båda lägerveckorna. Anmäl dig senast 1/7!

Lägret är gratis – dock är anmälan bindande!

Anmälan individuella deltagare: Klicka här!


T-shirt

De som vill kan köpa en läger T-shirt för 50 kr, bli medlem i HSIF Klostergården och delta i alla aktiviteter


Frågor? Bara hör av er till prisma@eoscares.se


Vi ser fram emot 2 veckor fulla med action och inspiration till idrott och andra aktiviteter inom Lunds föreningsliv!

290 views0 comments

댓글


bottom of page